top of page

Uvdal Alpinsenter

Anlegget har totalt 5 heiser og 25 nedfarter. Hovedanlegget er plassert sammen med alle våre ski inn/ski ut boenheter og har 4 heiser og 20 nedfarter. Alpinparken ligger ca. 3.5 km. unna og kan blant annet tilby en blå/rød park for jibberne og en 1 000 meter lang, flott rød carvingløype. Det går skibuss mellom anleggene i helger og alle skoleferier.

 

Om bakkene våre

- 7 grønne, 7 blå, 5 røde og 1 sort skibakke
- 1 park med rød/blå profil - Alpinparken
- 1 minipark med grønn profil
- Lengste nedfart er 6,5 km 
- Totalt lengde bakker er over 22 km 
- Høydeforskjell 620 m 
- Snøproduksjon i 6 km løyper, Alpinparken og miniparken
- Ca 55 snøkanoner  
- Flombelysning i 3 bakker

 

Barneområdet
Uvdal Alpinsenter har barneområde med 3 bakker og 2 heiser, skilek område for de minste, og egen minipark med små hopp for de litt større barna. Alt sammen rett overfor cafeteriaen "Valhall" i Servicebygget og bare 5-75 meter fra Uvdaltunet.


Alpinparken
4 hopp av forskjellig størrelse, fra 3 m flat til 8 og en frontside corner. En liten funboks samt 4 rails: en smooth 6m, en flat 6m, en shakira 3m og en britney 3m. 

 

Heisene

- 1 stolheis
- 3 T-krok heiser
- 1 tautrekk for barn
- Heiskapasitet pr time = 5 500 personer

 

Servering
I baseområdet finner du cafeteriaen "Valhall" med sitteplass til totalt 160 mennesker. 
Rett ved stolheisen "Hugin" finner du lavvoen som er åpen når det er mye mennesker i anlegget. Enklere servering men en fantastisk stemning. I helgene og skoleferier er det after-ski fra ettermiddagen og utover kvelden.
Ved påstigningen til fjellheisen "Sleipner" finner du vår fjellcafé "Alvheim". Den er åpen i helger og ferier litt utpå senvinteren, når solen begynner å varme. Der er det flott å sitte ute og se på skikjørerne som kommer nedover fra over 1 200 m.o.h

uvdal alpinsenter.jpg
bottom of page