top of page
Barnas Uvdal

Miniskilek - foreldre ingen adgang!

For de minste barna (3-5 år) anbefaler vi Skiskolens populære miniskilek, som er en kombinasjon av Skiskole og skibarnehage. Her lærer barna via skilek basisferdigheter i vårt barneskiområde. Vi forsøker oss også på miniheisen “Mjølner”. Hvis barna blir slitne på ski tar vi en pause, og tegner kanskje en flott tegning til mor og far i Skishopen. Kanskje får barna smake den magiske trylleskidrikken...?  Anbefales hvis du har behov for en barnløs time, eller dine barn har behov for avveksling, morro og lek sammen med andre barn. Åpningstider mandag til fredag: kl. 11-14 lørdag og søndag: kl. 12–15. Ta kontakt med Uvdal Skisport for mer informasjon.

 

Minipark
Nede i baseområdet, til høyre for heisen "Fenrisulven" finner du miniparken "Balder". Der lager Knut kuler og små hopp for de som synes utfordringene i barneområdet ikke er så spennende lenger. "Balder" har grønn profil, og egner seg for mindre barn som har lyst på litt hopp og sprett uten de skumle store hoppene.


Blå park
Her finner du 4 hopp av forskjellig størrelse, fra 3 m flat til 8, en backside og en frontside corner. En liten funboks samt 4 rails: en smooth 6m, en flat 6m, en shakira 3m og en britney 3m. 

Terrengparken blir fra vinterferien ca. 1.000 meter lang med rundt 20 elementer! 

 

Aking!
Etter stengetid fra tirsdag til søndag er det fritt frem i den belyste nedfarten Brage, for de som har lyst til å leke med akebrett eller snowracer. Frem til kl. 20:00 kan barn og voksne leke og ha det gøy, rett ved Uvdaltunet og Alpintunet.

 

Husk at aking skjer på eget ansvar.

off piste.jpg
skiing free photo.jpeg
bottom of page